EK Cyclo-cross 2018 – Autotron Rosmalen

Op 3 en 4 november 2018 staat Nederland in het teken van de Europese kampioenschappen Cyclo-Cross. Deze worden gehouden in Rosmalen, rondom het Autotron. De Nederlandse toppers als Mathieu van der Poel, Lars van der Haar en Lucinda Brand zijn na de zomer gebrand om te gaan strijden voor de Europese titels.

De Europese kampioenschappen Cyclo-Cross bieden een uitstekend platform om zakelijke relaties aan te halen en nieuwe contacten te leggen. De combinatie van gastvrijheid en topsport in een unieke omgeving zorgt voor een ambiance waarin u uw relaties van een stijlvol en sportief dagje uit kunt voorzien.

VIP-arrangementen
Speciaal voor u worden diverse VIP-arrangementen ontwikkelt. Voor meer informatie neem nu contact op met profcycling@libema.nl of bel +31 (0)73 – 52 33 379

Sponsormogelijkheden
De Europese kampioenschappen Cyclo-Cross trekken jaarlijks miljoenen televisiekijkers, duizenden wielerliefhebbers en vele topsporters. Bedrijfslogo’s/-namen op de borden en schermen, in advertenties en elders kennen daardoor een groot bereik!

Voor meer informatie neem nu contact op met profcycling@libema.nl of bel +31 (0)73 – 52 33 379

 

 

Top