Simac hoofdsponsor 2020 UEC EK Veldrijden

Het internationale technologiebedrijf Simac uit Veldhoven wordt hoofdsponsor van de Europese Kampioenschappen Veldrijden. Het EK Veldrijden vindt plaats op 7 en 8 november in ‘s-Hertogenbosch. De locatie voor het evenement is het terrein van beurs-en evenementencomplex Autotron. Op dit parcours werd ook in 2018 de Europese titelstrijd verreden. Toen kroonden onder anderen Mathieu van der Poel en Annemarie Worst zich tot Europees kampioen.

“Het veldrijden is vooral populair in Nederland, België en Tsjechië,” legt Simac’s CEO Eric van Schagen uit. “Dat zijn eveneens de landen die commercieel voor ons bedrijf het meest interessant zijn. Daarom is deze sport ideaal om onze naam aan te verbinden. We kunnen hiermee verder werken aan de naamsbekendheid van Simac.”  

Esther Vroegh, voorzitter Stichting Grote Prijs van Brabant: “Tijdens het EK veldrijden 2018 was Simac ook al betrokken als sponsor. Ik ben erg verheugd dat de samenwerking tussen Simac en Stichting Grote Prijs van Brabant naar een nog hoger niveau wordt getild.”

Simac Techniek NV, opgericht in 1971, is een succesvol en maatschappelijk betrokken familiebedrijf voornamelijk actief in de Benelux en Midden-Europa. Simac ondersteunt grote en middelgrote organisaties bij het inzetten van ICT en technologie ter verbetering van de bedrijfsprocessen. In totaal werken bij Simac bijna 1400 mensen verdeeld over vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Engeland en Tsjechië.

Foto: Simac / Erik van der Burgt

Top