Uitnodiging deelname ZLM Tour Wielercafé

Het wielerseizoen, en daarmee ook de ZLM Tour, is begin maart tot een abrupt einde gekomen. Nog voordat het eigenlijk écht begonnen was. Liefhebbers zitten op vele dagen in dit voorjaar te balen dat ze geen koers kunnen kijken en zoeken naar alternatieve manieren om toch aan hun wekelijkse portie wielrennen toe te komen.

Om de wielerhonger te stillen en de leegte van de ZLM Tour te vullen, organiseren wij samen met ZLM Verzekeringen een online wielercafé. Een leuk concept om in deze tijd de behoefte aan sociaal contact, interactie en gezelligheid te vervullen. Ook inhoudelijk zijn er meerdere haakjes naar de ZLM Tour, waarbij o.a. Jos van Emden (winnaar van de proloog van de ZLM Tour 2019) aanwezig zal zijn. Op deze manier vindt ook de ZLM Tour op een digitale manier plaats dit jaar.

Het ZLM Tour Wielercafé is een anderhalf uur durend online evenement waarin je kunt genieten van prachtige wielerverhalen van een aantal prominenten. Hierbij kun je interactief vragen stellen en is er een quizronde waarbij je kunt meespelen voor mooie prijzen.

Het wielercafé is a.s. vrijdag 24 april en start om 20.00 uur.

Indien je graag deelneemt dien je jezelf te registeren via onderstaande link: www.zlmtourwielercafe.nl. Op de dag van het event ontvangen alle deelnemers een persoonlijke link waarmee je het event kunt betreden en de livestream kunt bekijken.

Wij wensen jullie veel kijk plezier.

Tot volgende jaar!

Top